倡议社会公正的大楼,霸气外露‘亚搏体育app官网入口’

时间:2022-04-20 00:47

本文摘要:波兰Siedlce区法院大楼 Regional Court Building in Siedlce / HRA Architects来自修建事务所的形貌:Siedlce地域法院综合体的设计来自于Siedlce地域法院举行的修建竞赛的效果,HRA修建事务所在2011年的这场竞赛中获得了冠军。

亚搏体育app官网入口

波兰Siedlce区法院大楼 Regional Court Building in Siedlce / HRA Architects来自修建事务所的形貌:Siedlce地域法院综合体的设计来自于Siedlce地域法院举行的修建竞赛的效果,HRA修建事务所在2011年的这场竞赛中获得了冠军。作为修建设计竞赛的获胜者,我们的修建实践在所有设计阶段(包罗方案设计、修建许可证设计和执行设计)开发了一种综合性实施模式, 这代表投资者在获得修建许可证下,可以对修建施工工程举行监视,直到2016或2017年获得修建物占用许可证。Text description provided by the architects. Regional Court building complex in Siedlce is the result of the architectural competition announced by the District Court in Siedlce and won by HRA Architects (Hermanowicz Rewski Architects) in 2011. As the winner of the architectural competition, acting as the lead designer, our architectural practice developed a multi-discipline design documentation within all design stages (including schematic design, building permit design and execution design), obtained the building permit on behalf of the Investor and supervised construction works, in terms of author’s supervision, until the building occupancy permit in 2016/2017.这座法院修建综合体位于Nowe Siedlce区Kazimierzowska街31A号的一块大型矩形地块上。

由于地下水位较高,原地块的高度提高了约1米。修建平台和相邻街道保持水平,作为新的代表性修建的基础。三层高的地地域法院主楼被设计成一个单一的部门,立面由重复性的立柱界说,成为前广场公共停车场的水平隔板,也成为通往主入口的大型门廊。

在主楼内,提供了两个可以从员工停车场进入的内部庭院。The Regional Court building complex is situated on a large, rectangular plot, within the area of Nowe Siedlce, at 31A Kazimierzowska Street. The original level of the plot was elevated by approximately 1m, due to a high level of the groundwater table. The platform obtained, meeting the level of the adjacent streets, serves as a basis for the new representative building. Three-story high Regional Court main building was designed as a single block with facades defined by a vertical rhythm of repeating columns turning smoothly into horizontal divisions of the front square dedicated to a public parking lot. Main entrance area was designed as a high corner porch leading to the main entrance. Within the block, two internal courtyards, accessible from the employees' parking lot at the back of the main building, were provided.法院主楼的功效摆设与安保部门划分的差别收支级此外区域相对应,专门用于公共用途的房间,如法庭、阅览室、土地挂号处被设计成主要的流通空间,位于开放的三层楼高的主大厅内。

办公室和行政区设置了门禁系统,并与主大厅相连,但主要从位于主楼后的员工区进入。A functional arrangement of the Regional Court main building corresponds with a security division into zones with varying access levels. Rooms dedicated to public use, such as courtrooms, reading rooms, land registers were designed as accessible from the open, three-story high main lobby, is also the main circulation space. Office and administrative rooms, covered by an access control system, were designed as connected with the main lobby but primarily accessible from an employees’ area, situated at the back of the main building.设计的主要目的是建立一座具有纪念意义的修建,它可以很容易地与司法权力联系在一起,同时又保持对人们的友好性。我们的目的是设计一套涉及到执法稳定性的架构,同时保证所有法庭法式的充实透明性。

修建混凝土的使用是最重要的设计决议之一。在设计历程中,修建混凝土构件被分为内部现场浇铸和外部浇铸—生产设施预制。项目的设计方案能够有效地完成修建的主要结构,同时保证立面和门路要求的最佳质量。

这两种被接纳的技术允许通过相同的质料使用在视觉上区分内外部。最终的效果是两个技术供应商密切互助的效果。

The main objective of the design was to create a monumental building which could become easily associated with judiciary power and at the same time which would remain people friendly. Our goal was to design a piece of architecture which would refer to the stability of the law and at the same time which would provide full transparency of all court procedures. The use of architectural concrete was one of the most important design decisions. During design works architectural concrete elements were divided into internal ones - cast in situ and external ones - precast at the production facility. The developed design solution enabled efficient execution of the main structure of the building as well as ensured optimum quality of façade and road elements. Specific features of the two adopted technologies allowed to differentiate visually interior from exterior, linked by the same material use. The final effect is the outcome of close cooperation between two technology suppliers.在我们看来,以下的修建元素是值得被特别关注的:主入口门廊,由细长的预制修建混凝土柱支撑的修建混凝土板笼罩,充实展现了现浇和预制混凝土外貌的效果。项目模型基于RECKLI弹性形式,完全由我们团队设计,从草图到3D模型转换为CNC-mill文件。In our opinion, following building elements are worth paying special attention – light main entrance porch, designed as covered by precast architectural concrete slabs supported by slender precast architectural concrete columns, the national emblem reproduction both within cast in situ and precast architectural concrete surfaces. The national emblem reproduction, based on RECKLI elastic form, was fully designed by our team, starting with draft drawings and ending on 3D model transferred into the file for a CNC-mill.修建师:HRA修建事务所位置:波兰, Siedlce项目卖力人:Wojciech Hermanowicz, Błażej Hermanowicz, Stanisław Rewski, Michał Chrzanowski, Adam Wojtalik, Krzysztof Hajduczenia, Krzysztof Rewski, Tomasz Laskowski, Anna Kowal, Joanna Orkisz, Elżbieta Hermanowicz, Elżbieta Kozłowska面积:7850.0平方米项目年份:2016年照片:Bartłomiej WitczakArchitects: HRA ArchitectsLocation: Siedlce, PolandLead Architects: Wojciech Hermanowicz, Błażej Hermanowicz, Stanisław Rewski, Michał Chrzanowski, Adam Wojtalik, Krzysztof Hajduczenia, Krzysztof Rewski, Tomasz Laskowski, Anna Kowal, Joanna Orkisz, Elżbieta Hermanowicz, Elżbieta KozłowskaArea: 7850.0m2Project Year: 2016Photographs: Bartłomiej Witczak由专筑网王沛儒,杨帆编译【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“泉源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处。


本文关键词:倡议,社会,公正,的,亚搏体育app官网,大楼,霸气,外露,‘,亚搏

本文来源:亚搏体育app官网入口-www.czhtjf.com